The Naked Gun reeks

Leslie Nielsen staat bekend als een van de grappigste acteurs ooit. Hij is be

> Lees meer

Skoften.net

Een van de bekendste Nederlandse sites op het gebied van fun is absoluut Skof

> Lees meer

Moppen met domme blondjes

Domme blondines zijn altijd een mikpunt, dus er zijn talloze grappige moppen

> Lees meer

EuroTrip

In 2004 is de bekende comedy EuroTrip uitgebracht. Hoofdrolspeler Scotty word

> Lees meer

9GAG

Het uit Hong Kong afkomstige 9GAG is een website welke gebruik maakt van user generated content. Kortom: alles wat je ziet is gemaakt door medelezers van 9GAG. Overigens krijg je niet meteen alles op de homepage te zien. Ze maken namelijk gebruik van drie niveaus. Alles is te vinden in de categrorie 'Fresh'. Alles wat wordt geüpload komt hierin te staan. Dan is het aan de ingelogde gebruikers om te stemmen. Krijgt een post veel up-votes, dan gaat het plaatje een categorie omhoog, naar de 'Trending' categorie. Wanneer het in de trending categorie wordt geüp-vote, dan komt het bericht in de HOT categorie. Dit is de homepage, en je kunt er dus op vertrouwen dat de homepage je gegarandeerd een lach op het gezicht zal brengen.

Grappige plaatjes in overvloed

Praktisch 99% van de content op 9GAG bestaat uit plaatjes en gif afbeeldingen. De overige 1% is filmpjes. Daarom scroll je er gemakkelijk en snel doorheen. De bijschriften maken het extra grappig, want dat zet de afbeelding in een heel grappig daglicht. 9GAG maakt excessief veel gebruik van Memes, die dan ook het meest populair zijn. Vaak zijn er echter ook reposts, zowel van eerdere op 9GAG geposte artikelen tot afbeeldingen die reeds op andere websites hebben gestaan, zoals Reddit en 4CHAN.

Waarom is 9GAG zo leuk?

De reden waarom 9GAG voor ons tot de toppers behoort is het feit dat er veelal dagelijkse situaties worden gepersifleerd, wat zorgt voor een grappige herkenbaarheid. Tevens wordt de website constant gerefreshed, en daarnaast kun je eenvoudig overstappen naar de Trending categorie wanneer je de HOT page al helemaal hebt gehad. Daarom is er voldoende grappige content om je een tijdje bezig te houden.

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap