9GAG

Het uit Hong Kong afkomstige 9GAG is een website welke gebruik maakt van user

> Lees meer

Skoften.net

Een van de bekendste Nederlandse sites op het gebied van fun is absoluut Skof

> Lees meer

Funny Bubbles

Wie kent dit spel niet: bubbles. Hiermee schiet je bubbles uit de lucht in di

> Lees meer

Moppen met domme blondjes

Domme blondines zijn altijd een mikpunt, dus er zijn talloze grappige moppen

> Lees meer

Apps

Er zijn veel grappige apps te vinden, maar wat zijn apps eigenlijk? Dit zijn eigenlijk kleine programma'tjes voor op je telefoon of tablet. Aangezien tegenwoordig bijna iedereen rondloopt met een smartphone en omdat veel mensen ook nog een tablet hebben, is het wel handig om de leukste apps op een rijtje te zetten. Dat doen we natuurlijk graag voor je, want de leukste apps vind je natuurlijk bij Funny House.

Onnozele apps

De grappigste apps zijn meestal erg onnozel. Zo kun je bijvoorbeeld de Shut Up Button downloaden. Deze app zet de woorden 'shut up' om in diverse talen, dus je kunt in élk gewenst land iemand vertellen dat hij zijn kop moet houden. Ook is er de Tom The Talking Cat. Dit beestje doet eigenlijk niet veel, behalve dat hij je gesproken teksten opneemt en in een grappig accentje weer afspeelt. Daarnaast kun je Tom in zijn buik prikken.

Grappige apps

Er zijn ook grappige spelletjes die zeker de moeite waard zijn om te spelen. Zo is er de Idiot Test. Deze test is zodanig lastig dat je al snel een idioot blijkt. Het beste kun je de test regelmatig oefenen en deze dan iemand anders laten doen. Dan lijk jij de hoogbegaafde en de ander is de idioot. Een andere grappige app is de fat face boot, waarmee je een foto zodanig kunt aanpassen dat het lijkt alsof je heel erg dik bent. Dat is altijd leuk om te doen.

Nu kun je de leukste spelletjes spelen via de telefoon, en ze zijn nog grappig ook. Lees onderstaand onze tips omtrent grappige apps.

Artikelen

Bald Booth

Heb je altijd al eens willen weten hoe je eruit zou zien als je kaal zou zijn? Zou jij een sexy bald lady á la Amber Rose, of een pretty bald man á la Vin Diesel? Kom erachter met deze grappige app. Laad een foto in en de app doet de rest. Binnen no-time kom je erachter of je een mooie kale man of vrouw zou zijn, of dat je toch

Lees meer...

Trollolol app

De bekende rage faces in een app? Dat moet wel grappig zijn. En dat is het ook. Door foto's te maken in deze app, worden de gezichten automatisch vervangen door de bekende getekende rage faces. Denk bijvoorbeeld aan de forever alone, you mad bro of cereal guy. Het kan allemaal in deze app. Je kunt meteen een foto maken en deze voorzien va

Lees meer...

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap