Funny Bubbles

Wie kent dit spel niet: bubbles. Hiermee schiet je bubbles uit de lucht in di

> Lees meer

Moppen met Jantje

Er zijn veel grappige mopjes over Jantje. Jantje is eigenlijk een dom jongetj

> Lees meer

9GAG

Het uit Hong Kong afkomstige 9GAG is een website welke gebruik maakt van user

> Lees meer

Trollolol app

De bekende rage faces in een app? Dat moet wel grappig zijn. En dat is het oo

> Lees meer

Films

Het maakt niet uit aan wie je het vraagt: iedereen vindt grappige films leuk. Comedy's, zoals deze films ook wel worden genoemd, komen elk jaar in grote getalen uit. De éne nog grappiger dan de andere. Elk jaar komen er vele films in de bioscoop, waardoor het een leuk tijdverdrijf is voor 's avonds. Geef je lachspieren even een goede work out en kies voor een grappige film! Je krijgt gegarandeerd geen spijt.

Een succesvolle date

Heb je een date met de meid of guy van je dromen? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je een leuke activiteit kiest om te gaan doen. De bioscoop is nog steeds een van de meest voorkomende activiteiten die worden ondernomen tijdens een date. Maar welke film kies je? Niet iedereen houdt van een goede thriller, en horrors worden vaak erg eng gevonden. Daarnaast is actie niet altijd geschikt voor een meisje. Wat blijft er dus over? Juist! Comedy! Daarnaast is bewezen dat men eerder verliefd wordt op iemand wanneer hij of zij met je kan lachen. Een comedy kijken is daarom altijd een goede activiteit op een date.

Verschillende comedy's

Er zijn talloze verschillende comedy's en elke maand komen weer nieuwe films uit. Welke ga je zien in de bios? Of koop je er misschien een op dvd? Meestal zijn er websites die gerelateerde films kunnen tonen. Zoek een film op die je leuk vond, en je krijgt meteen een lijst met titels voorgeschoteld welke je dan waarschijnlijk ook een schitterende lachstuip zullen bezorgen. Anders kun je ook altijd nog een abonnement op Netflix of iets vergelijkbaars aanschaffen. Hier staat een groot assortiment films voor je klaar en ook comedy series zijn er in overvloed.

Artikelen

The Naked Gun reeks

Leslie Nielsen staat bekend als een van de grappigste acteurs ooit. Hij is bekend van de Naked Gun reeks, een aantal films die zijn gebaseerd op de serie Police Squad. The Naked Gun heeft drie delen. In het eerste deel, The Naked Gun: From The Files of Police Squad!, wordt Frank Drebin's collega Nordberg neergeschoten en daarom neemt Fran

Lees meer...

EuroTrip

In 2004 is de bekende comedy EuroTrip uitgebracht. Hoofdrolspeler Scotty wordt gedumpt door zijn vriendin en is het mikpunt van spot omdat ze al lange tijd een affaire heeft met een zanger. Hij laat zich troosten door zijn Duitse pen-pal. Hij denkt dat Mike een jongen is, maar eigenlijk is het een meisje en heet ze Mieke. Hij wijst haar af in

Lees meer...

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap