Moppen met Jantje

Er zijn veel grappige mopjes over Jantje. Jantje is eigenlijk een dom jongetj

> Lees meer

Dumpert

Als Nederlandse site is Dumpert een echte topper. Deze website is eigenlijk e

> Lees meer

Moppen met domme blondjes

Domme blondines zijn altijd een mikpunt, dus er zijn talloze grappige moppen

> Lees meer

EuroTrip

In 2004 is de bekende comedy EuroTrip uitgebracht. Hoofdrolspeler Scotty word

> Lees meer

Games

Games zijn altijd een leuke vorm van tijdverdrijf. De game markt is niet voor niets ontzettend groot. Er zijn verschillende manieren  van gamen, namelijk online, offline en via een console. Elke manier heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij bieden je echter de grappigste online spelletjes die je meteen gratis kunt spelen. Zo kun je altijd even loze uren doden door even ontspannen spelletjes te spelen.

Console games

Er zijn verschillende grappige console games die zeker het spelen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan het grappige mario kart, welke te spelen is op nintendo appraten. Hierin speel je een race tegen andere figuurtjes, en kun je deze natuurlijk ook dwars zitten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door bananenschillen te gooien, of door olievlekken te plaatsen. Het is natuurlijk aan jou om je tegenstanders allemaal uit te schakelen, en daarmee de race te winnen. 

Grappigste spelletje: Plants vs Zombies

Wil je jezelf even amuseren met een super leuk spel? Kies dan voor Plants VS Zombies! In dit grappige spelletje heb je een tuin en daarin zet je bloemen. Zombies gaan aanvallen en die willen bij het huis komen. De bloemen zorgen er voor dat de zombies worden neergeschoten of op een andere manier worden tegengehouden. Er zijn een zestal verschillende bloemen die je kunt neerzetten, goedkope en duurdere. Wanneer je een zombie afschiet, dan krijg je geld en daarmee kun je weer nieuwe bloemen kopen. Het is echt een epic spel.

Artikelen

Funny Cook

In dit spelletje ben jij de chefkok. Kun jij goed koken? Of zou je dit willen leren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Jij moet namelijk een hoop bestellingen gaan maken. De chef maakt diverse vis gerechten en het is aan jou om zo snel mogelijk en zoveel mogelijk klanten te bedienen. Pak een bord, bak de vis, en zorg voor overige gerechtj

Lees meer...

Funny Bubbles

Wie kent dit spel niet: bubbles. Hiermee schiet je bubbles uit de lucht in diverse kleuren. Zodra je dezelfde kleuren met elkaar connect, dan verdwijnen deze van je veld. De funny Bubbles variant bestaat uit grappige diertjes die je uit de lucht moet schieten. Zodra je je diertje naar boven hebt geschoten en je connect op zijn minste drie dez

Lees meer...

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap