Dumpert

Als Nederlandse site is Dumpert een echte topper. Deze website is eigenlijk e

> Lees meer

Bald Booth

Heb je altijd al eens willen weten hoe je eruit zou zien als je kaal zou zijn

> Lees meer

Moppen met Jantje

Er zijn veel grappige mopjes over Jantje. Jantje is eigenlijk een dom jongetj

> Lees meer

Trollolol app

De bekende rage faces in een app? Dat moet wel grappig zijn. En dat is het oo

> Lees meer

Moppen met domme blondjes

Domme blondines zijn altijd een mikpunt, dus er zijn talloze grappige moppen over deze blondjes. De bekendste domme blondine is waarschijnlijk Paris Hilton, en ook Jessica Simpson kan er wat van. Deze laatstgenoemde dacht dat Buffalo Wings daadwerkelijk buffalo vlees was. Ook dacht ze dat Tonijn kip was. Dat zegt al genoeg, toch? Wij hebben de leukste domme blondjes moppen op een rijtje gezet:

Groen

Een dom blondje heeft haar eerst auto rijles. Ze staat te wachten voor het stoplicht. “Het is groen”, zegt de instructeur. Het dom blondje begint te denken en roept “Een kikker?”

Pijn

Er komt een dom blondje bij de dokter. “Wat is er loos”, vraagt de dokter. “Nou, als ik op mijn arm druk, dan doet het pijn. Als ik op mijn enkel druk, dan doet het ook pijn. Zelfs als ik op mijn oor druk, dan doet het pijn.”. “Oh”, zegt de dokter, “Ik zie het al. Je vinger is gebroken”.

Puzzel

Een dom blondje komt een kroeg binnen rennen en roept: “Rondje van mij, ik heb wat te vieren!”. De barkeeper vraagt “Wat heb je te vieren dan”. “Nou”, zegt het blondje, “ik heb net een puzzel gemaakt en ik was in 5 dagen klaar! Op de doos stond 3 tot 5 jaar!”

Copyright 2023 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap