The Naked Gun reeks

Leslie Nielsen staat bekend als een van de grappigste acteurs ooit. Hij is be

> Lees meer

Bald Booth

Heb je altijd al eens willen weten hoe je eruit zou zien als je kaal zou zijn

> Lees meer

Funny Bubbles

Wie kent dit spel niet: bubbles. Hiermee schiet je bubbles uit de lucht in di

> Lees meer

Funny Cook

In dit spelletje ben jij de chefkok. Kun jij goed koken? Of zou je dit willen

> Lees meer

Moppen met Jantje

Er zijn veel grappige mopjes over Jantje. Jantje is eigenlijk een dom jongetje en komt daardoor altijd in grappige situaties terecht. Wij hebben hier de top 3 voor je, zodat je de volgende keer op een familiefeest, reünie of verjaardag de leukste moppen kunt vertellen. Of wanneer je op een date bent, dan kun je je date zeker amuseren met deze leuke mopjes. Lees ze hier:

De hemel

Jantje komt uit school en vraagt aan zijn moeder: 'Mam? Gaan mensen met de benen omhoog naar de hemel?'. Moeder antwoordt: “Nee Jantje, volgens mij niet. Hoezo vraag je dat?”. Jantje: “Nou, ik zag de buurvrouw op de grond liggen met haar benen in de lucht, en ze riep 'Oh God Oh God, ik kom!'. Maar goed dat papa er bovenop lag, want anders was ze misschien nog gegaan ook!'.

Oude doos

Jantje vraagt aan oma “Oma, bent u van karton gemaakt?”. Oma antwoordt: “Ach Jantje, nee natuurlijk niet. Hoe kom je daar nu weer bij?”. Jantje: “Nou, altijd als u op bezoek komt, dan zegt papa 'Ach, daar heb je die oude doos weer'.

In de klas

Jantje vraagt aan zijn juf: “Juffrouw, kun je ook straf krijgen voor iets wat je niet hebt gedaan?”. De Juffrouw antwoordt: 'Nee, als je het niet hebt gedaan, dan krijg je ook geen straf.'. Jantje weer: “Oh gelukkig, want ik heb mijn huiswerk niet gemaakt!”.

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap