Bald Booth

Heb je altijd al eens willen weten hoe je eruit zou zien als je kaal zou zijn

> Lees meer

EuroTrip

In 2004 is de bekende comedy EuroTrip uitgebracht. Hoofdrolspeler Scotty word

> Lees meer

Funny Bubbles

Wie kent dit spel niet: bubbles. Hiermee schiet je bubbles uit de lucht in di

> Lees meer

Skoften.net

Een van de bekendste Nederlandse sites op het gebied van fun is absoluut Skof

> Lees meer

Moppen

Moppen tappen: sommige mensen kunnen dit fantastisch goed, en anders verklappen de clou al voordat ze begonnen zijn. Toch schuilt er in iedereen een goede moppen koning, want met de moppen van Funny House maak jij zeker de blits. Het is namelijk lastig om een leuke mop te vinden, en daarom helpen we je daar graag bij. Daarom kun je onderstaand de leukste grappen vinden, zowel praktische grapjes als woordgrappen. Welke is jouw favoriet?

Praktisch grappen

Op 1 april is het normaal dat er met iedereen grapjes worden uitgehaald. Zo zijn grote merken en websites al een tijdje van te voren bezig om een grap goed te voorbereiden en uit te voeren. Een goed voorbeeld van een leuke praktische grap is onder andere huishoud folie over het toilet spannen, een krant van een jaar geleden bewaren en deze in de bus doen op 1 april, of bijvoorbeeld een blok zeep insmeren met doorzichtige nagellak waardoor deze geen zeep meer afgeeft en niet meer gaat schuimen. Dit zijn allemaal grappige grapjes waar je zeker mee kunt lachen.

Woordgrappen

Er zijn talloze vormen van woordgrappen. Natuurlijk zijn er complete moppen, die je onderstaand vindt. Maar er zijn ook leuke one liners. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende one liners van de bekende one liner specialist Jor_ID:

Wil je nog meer leuke grappen waarmee je mensen aan het lachen kunt krijgen? Lees dan de onderstaande moppen.

Artikelen

Moppen met domme blondjes

Domme blondines zijn altijd een mikpunt, dus er zijn talloze grappige moppen over deze blondjes. De bekendste domme blondine is waarschijnlijk Paris Hilton, en ook Jessica Simpson kan er wat van. Deze laatstgenoemde dacht dat Buffalo Wings daadwerkelijk buffalo vlees was. Ook dacht ze dat Tonijn kip was. Dat zegt al genoeg, toch? Wij hebben d

Lees meer...

Moppen met Jantje

Er zijn veel grappige mopjes over Jantje. Jantje is eigenlijk een dom jongetje en komt daardoor altijd in grappige situaties terecht. Wij hebben hier de top 3 voor je, zodat je de volgende keer op een familiefeest, reünie of verjaardag de leukste moppen kunt vertellen. Of wanneer je op een date bent, dan kun je je date zeker amuseren met

Lees meer...

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap