Bald Booth

Heb je altijd al eens willen weten hoe je eruit zou zien als je kaal zou zijn

> Lees meer

9GAG

Het uit Hong Kong afkomstige 9GAG is een website welke gebruik maakt van user

> Lees meer

EuroTrip

In 2004 is de bekende comedy EuroTrip uitgebracht. Hoofdrolspeler Scotty word

> Lees meer

Trollolol app

De bekende rage faces in een app? Dat moet wel grappig zijn. En dat is het oo

> Lees meer

Skoften.net

Een van de bekendste Nederlandse sites op het gebied van fun is absoluut Skoften. Deze webstie is al jaren een veelbezochte humor site met veel updates. Dat maakt de site ook zo populair onder gebruikers. Er zijn een aantal terugkerende items die veel populariteit hebben vergaard bij het publiek, bijvoorbeeld de picdump. Dit is eigenlijk een grote verzameling grappige plaatjes waar je fijn doorheen kunt scrollen. De plaatjes kunnen erg grappig zijn, of juist pijnlijk of genant. Het brengt wel gegarandeerd een lach op je gezicht.

Andere onderdelen op Skoften.net

Behalve de bekende picdump voorziet Skoften je ook elke week (of soms zelfs vaker) van een gif dump. Dit is een verzameling gif afbeeldingen, oftewel bewegende plaatjes. Verder is er de categorie 'Zou je d'r doen', waar vaak een foto wordt gepost van een zeer apart persoon, en waar je dan op kunt reageren of je het bed met haar/hem wilt delen. Ook is er de 'babes' categorie, waar regelmatig een grote foto verzameling wordt geplaatst met allemaal mooie dames. Het is dus voornamelijk een site voor mannen, maar de vrouwen kunnen bij de gifdump en picdump ook zeker lachen.

Grappige plaatjes insturen

Het leuke aan skoften is dat je zelf een plaatje kunt insturen. Je kunt de redactie namelijk tippen, en wie weet wordt jouw inzending wel in de volgende picdump online geplaatst. Dat is natuurlijk nóg leuker, want zo heb je zelf invloed op wat er online wordt geplaatst. Het wordt uiteraard wel nog gecheckt door de redactie, dus niet elk plaatje wordt opgenomen op de site. Bezoek de website van Skoften en bekijk meer dan 400 picdumps! Je kunt dus even vooruit met grappige plaatjes!

Copyright 2024 Funnyhouse.nl | Privacy & Disclaimer | Links | Sitemap